ZtorZillen

2012-11-18
23:19:10

Dag 16
 
Ännu en dag utan motion. Det känns i kroppen. Jag vill motionera, men jag har svårt att hålla orken uppe ett helt motionspass. Jag skulle vilja veta hur andra gör som går på VLCD. Hur ser motionsvanorna ut? Hur ofta? Hur mycket? Vad?
Själv ska jag försöka mig på ett pass igen i morgon. Hittills har det ju gått mer än två veckor, men bara två ombytta pass. Underkänt. Men ändå. Jag vill, men orkar inte. Nu är jag snart frisk också. Känns lättare att andas och jag har inte längre ont i kroppen. Så det är ett gott tecken. Imorgon hoppas jag att jag mår ännu bättre! Bara fem dagar kvar på VLCD! Heja mig!
 

Kommentarer:
#1: ealina

Det är viktigt att du inte tränar för tidigt. Du måste ju ha nån heldag helt frisk innan du börjar träna eller så, så att du inte blir värre sjuk än nyss;) Fast promenader är ju rätt skönt och gör nog att man mår lite bättre med.

I övrigt så vet jag att lite lätt styrketräning och många lååånga promenader är det som rekommenderas när man kör sån där vlcd. Styrketräningen är ju för att visa kroppen att musklerna används och inte får brytas ner. Promenaderna är för att.. eh.. för att de är bra, helt enkelt väl? *ler*

Men mer träning än så bör du undvika. Inga konditionspass eller längre styrketräningspass (räcker antagligen med upp till 20-30minuter) då du inte har lättillgänglig energi i kroppen när du äter så lite. (Rätta mig om jag har fel.)

Jag hejjar på dig och önskar att du når några fina delmål!

Kram!


Svar: TACK! Mycket bra tips! Låter mycket logiskt! :D Ska avvakta träningen idag och köra på lättstyrka i morgon, tack för tipsen!
pcoslife.blogg.se

2012-11-19 @ 11:47:39
#2: alexandra

tycker du ska köra på promenixer när du går på en sådan sväldiet. Fast det får du väl med den söta hunden :)

Svar: Ja, promenader blir det ju med lillskiten, vilket fall som..han måste ju få komma ut! :D
pcoslife.blogg.se

2012-11-19 @ 18:26:00

Håller med Elina! Men det visste du ju redan ;-)

2012-11-20 @ 19:23:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: