ZtorZillen

2012-01-14
23:22:12

I dag har jag unnat mig själv...
Jag börjar få "brännmärken" på fötterna, nu när jag har börjat jogga lite mera då. Joggar ju barfota på löpband, vilket jag trivs bra med, nackdelen är att fötterna i längden säger ifrån...mina älskade fossingar börjar nu säga ifrån genom att visa sin uppskattning med små "brännmärken". Det är inte så farligt som det låter. Men tillräckligt för att jag ska börja fundera på alternativ. I alla fall så har jag hittat dessa fivefingers-skor från Vibram. Har läst lite om dem och bestämde mig idag för att unna mig själv lite vardagslyx, varför jag köpte mig ett par!



Vidare har dagen kantat sig av att jag i olika former "unnat" mig saker som inte handlar om mat. All cred till mig, som lyckats med detta. Stolt. Jag är inte direkt känd för att unna mig saker...men min livsstilsförändring ska ske inifrån och ut. Därmed är det små steg i början, allt i rätt riktning är positivt!

Så veckans "prova på" blir alltså de som är på första bilden. För nu äger jag ett par sådana...ska testa dem på löpbandet imorgon! Jag kommer snart att återkomma angående dessa! Vi höres!

Kommentar:

Åh vad jag tycker om att följa med i din inre resa!



Har hört mycket gott om de där fingerskorna, ska bli spännande att se hur du tycker de fungerar. Ta det försiktigt i början bara, tar tid att vänja sig, har jag hört. Får se om jag också går över till ett par när jag ska börja springa, problemet blir väl bara att få tag på ett par som passar (stl 34 ...)



Får man fråga vad du betalade?



2012-01-15 @ 10:21:59
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: