ZtorZillen

2012-02-13
18:07:10

Skäms

Vecka 6

Måndag

Vila

Tisdag

10 min biggest loser cirkel-uppvärmning

35 min afrikansk dans

30 min promenad (löpband)

Onsdag

2x20 min promenad

Torsdag

Vila

Fredag

25 min promenad

Lördag

Vila

Söndag

25 min promenad

 

Kommentar:

Jag skäms. Det gör jag verkligen. Nu när det någonstans börjar visa sig...resultat...när jag känner fysiskt och psykiskt att jag mår bra av motion...när det visar sig att flera av er- mina läsare- börjar kommentera mer och mer och peppar mig mer och mer. Ja, då skäms jag. Förra veckan blev katastrofal i träningsväg, vill jag tillstå mig att erkänna. Men. Å andra sidan...så har jag också lärt mig mycket under förra veckan. Dels är jag stolt över att jag faktiskt kunnat äta "onyttigt" men ändå inte besatt berättat det för alla i min närhet, så som det kanske var för ett halvår, ett år sedan. Dels har jag märkt att jag saknat träningen. Jag har också vågat att testa på något relativt nytt: afrikansk dans. Det va länge sedan. Sååå även om jag skäms över min insats, så finns det mycket annat att vara stolt över. Idag väljer jag att se det positiva istället. Nu är det nya tag som gäller.

Jag ska inte ge upp, inte nu när det händer saker i min kropp till kropp och själ.

Nu när jag fått så fint stöd omkring mig.

Apropå stöd, så har jag unnat mig lite knästöd idag också! Har haft ont i knät de senaste dagarna, vet inte om det kan ha något att göra med kylan..men promenaderna till jobbet har varit en dödspina. Nu tror jag att även det kommer att bli bättre med mitt nya futuro-knäskydd!

Nu: Tacos!

Sen: Blogga/planera träning

Senare: Träna

 

På återläsande!

 


Kommentarer:
#1: Viktkamp

biggest loser cirkel? vad är det? Nyfikna jag =)

2012-02-13 @ 19:52:52

Vi är alla där och inte lever upp till förväntningarna som vi själva bygger upp. På vår egen bekostnad. Var jättestolt över dig själv att du provade att dansa! Var inte det helt underbart??



2012-02-17 @ 22:17:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: