ZtorZillen

2012-02-14
19:18:19

Dagens inspiration: tränaren
Är det något som jag skulle behöva just nu så är det en inspirerande tränare. Inga pengar är så välspenderade som lite extra-unna-mig-själv-med-en-PT-timme!

Just nu så inspireras jag av Biggest Loser tränaren Brett! Gillar hans stil. Gillar att det inte längre är självklart att all träning ska ske på gym, utan det viktigaste är att göra det kul! Du kan även ha roligt när du tränar, vilket jag själv trodde var omöjligt sedan jag slutat spela innebandy..och pajjat knät.

Dagens inspirationskälla är alltså tränaren. Alla tränare som kan peppa lite extra och få en själv att utmana sina hjärnspöken och testa på något nytt! Det gillar jag! Nu ska vi testa på nya saker! Inspireras. Våga utmana sig själv! Love it!

 


Kommentarer:
#1: Anna

Ja tänk om man hade det, det hade varit grymt ha!

Kollar oxå på Biggest loser, me kan tipsa omett program till som peppar mig. Heter I used to be fat och går på MTV på söndagar kl 19 tror jag. Såg repris på det idag , började åtta. Och det grymt peppande se det.



Sv; Jag har varit livrädd för plankan, men det finns med på wii träningen och tänkte att idagska jag testa. Och ja troddejag skull dö ;) Men hela 30 sekunder höll jag :)



Kram kram

2012-02-14 @ 21:01:40

Att kliva utanför trygghetszonen är så viktigt! Vi behöver göra nya saker! weioiiie!

2012-02-17 @ 22:14:36
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: