ZtorZillen

2012-12-03
23:03:05

Dag 31 Inte "bekväm"
Nu har det hänt! Jag har blivit attackerad. Av hungermonstret. Det är verkligen sant. Idag har jag kännt mig konstant hungrig. Det har varit en av de värre dagarna sedan jag började med detta på Itrim. Riktigt jobbigt faktiskt. Och att sedan kunna hålla fokus och vara trevlig och social på jobbet. -inte så mycket-
Jag fryser också en hel del, även om jag tror att det mest handlar om vädret. Men denna obeskrivliga hungerkänsla. Den är inte kul. Speciellt inte när den dyker upp ca en timme efter jag har ätit.
Så här illa har det inte varit sedan start...med hungern alltså. Det är verkligen skittrist. Känner mig fortfarande pepp och så. Men är inte alls "bekväm" i mitt beslut så som jag varit dagarna innan. Känns som om jag ifrågasätter allt!
 
Det är tufft. Mentalt börjar jag svikta lite också. En kvinna på jobbet var på mig idag igen och påpekade hur ohälsosamt mitt leverne är och att det inte är bra att utsätta kroppen för det jag gör. Jag hade så god lust att bara snäsa av henne och säga "Nej, detta kanske inte är bästa sättet att gå ner i vikt på...men det är banne mig inte mer hälsosamt att gå runt som 26 årig tjej och bära på 55 kilos övervikt"! Jag tänkte det, men sa inget. Hon är en "stark" kollega och en ledartyp som många bara "följer", så jag vill liksom inte hamna på hennes badside, så att säga...
 
Som sagt...just nu är det mindre kul att bara äta 800 kcal/dag. Men det blir nog en bättre dag imorgon...nu ska jag se på lite film och sticka strumpor. Sedan sova!

Kommentarer:

Såna dagar går jag och lägger mig tidigt och hoppas på en bättre morgondag! :)

2012-12-04 @ 02:19:08
#2: Jenny

Känner för dig! Att vara så hungrig är jobbigt! håller med Trillingnöten; sov om du kan, läs nån smaskig tidning? Drick bubbelvatten med smak, mättar bättre än tråkigt kranvatten.
Jäkla typ på jobbet - du får blunda med öronen, för det är inte hennes business utan DIN!! Din kropp, din hälsa och ditt liv!
Så här skrev jag på dag 32 för ett år sedan: Men snälla omgivning kan ni vara rara och sluta att tjata på mig med anmärkningar i stil med "Va?? Ska du gå ner 13,5 kg till???? Vart ska du ta dem ifrån?? Vem har bestämt det??"
Hallå! Jag har fortfarande byxor från specialbutiken Almia/Pagelle och jag har fortfarande XL som storlek på tröjor och skjortor! Är det så svårt att acceptera att jag vill kunna ta på en baddräkt utan att det väller ut mage och lår från olika ställen?

Svar: Tack, Jenny!
pcoslife.blogg.se

2012-12-04 @ 16:42:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: