ZtorZillen

2012-08-26
11:20:33

Lugn
 
Meditation är mycket kraftfullt vapen mot ett inre kaos. I alla fall för mig. Gårdagen utvecklades positiv och idag har jag mediterat genom rörelse, något jag fick lära mig nu i veckan, då en av deltagarna på kursen är lite av en new agare...hehe. Tog en tidig morgonpromenad med vovven och mediterade samtidigt. Ruskigt effektivt och nu känner jag mig stark och har ny kraft för att möta dagen. Tack för all respons på gårdagens inlägg.
 

Kommentarer:

Det här var lite läskigt för det var vårt nästa steg i meditationen. Att lägga till en rörelse....

Så Skönt att höra du mår bättre, har tänkt på dig mycket.
Sensei

2012-08-26 @ 12:19:02
#2: Viktkamp

Meditera är skönt men jag har inte ro till det fast jag borde.
Angående det som du skrev om i förra inlägget, bra att du erkänner. Även om du direkt inte får någon respons vilket jag tycker är lite taskigt. Kram

Svar: Ja, eller så är det de jag behöver. Ingen respons på det negativa men respons på det positiva?
pcoslife.blogg.se

2012-08-26 @ 16:15:52
#3: Linda

Åh kära du.. Jag ville kommentera på ditt tidigare inlägg men det gick inte (förmodligen med mening) så jag skriver här istället. Jag är ledsen att du känner osm du gör och allt du sa att du ville och behövde höra skulle jag vilja säga. Det är fantastiskt att du blivit starkare och att det har gått åt rätt håll. Det är fantastiskt att det händer mer sällan och faktiskt.. det är ingen fara om det inte har gått över helt... det måste vara en process. Jag säger det också, du börjar inte om från början. Inte alls. Du pausade och nu fortsätter du. Jag är glad att läsa att du mpr bättre nu efter meditationen. KRam

Svar: Märkligt det verkar som om flera försökt kommentera men att det inte gått...TACK för dina fina ord, det värmer. Och det hjälper! TACK!
pcoslife.blogg.se

2012-08-26 @ 21:58:32
#4: Annika

Kram till dig!

2012-08-26 @ 22:55:09
#5: Lena

Jag ville också kommentera på förra inlägget. Vet du om hur STARK du är? Så jäkla stark som erkänner, inte bara för dig själv och din sambo, utan för ALLA? Jäklar vad jag beundrar dig för det. När jag mådde som sämst så dolde jag mitt ätande för alla. Jag har aldrig hetsätit, mer ätit konstant... men ändå. Se inte detta som ett misslyckande, utan se hur stark du är istället. Jag är otroligt imponerad. Största kramen!!

Svar: Jag ser vad du skriver, men just nu är det svårt att känna sig stark. Men jag är stolt över att jag inte döljde det, utan att jag kunde berätta...KRAAM tillbaka och tack för din kommentar!
pcoslife.blogg.se

2012-08-28 @ 06:11:48
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: