ZtorZillen

2012-04-03
20:35:42

Dag 3
Så då går vi in i dag 3 på Fitnessfighten. Å det är nu som jag känner ångesten sakta krypa fram, vad är det jag har gett mig in på? Träna 30 dagar i sträck, en timme? Äta enligt någon annans kostschema? Äta var tredje timme? Känns just nu som om jag inte gör annat än att äta. Det är ju helt sjukt detta. Jag gör detta också tillsammans med tre kollegor på jobbet (+ min sambo). Sambon är superbra i det här, han är så peppig och duktig, HAN borde bli personlig tränare...han är verkligen duktig på att peppa och motivera. För mina kollegor är det blandad kompott, kan man säga.

Kollega H, en ung tjej på 23 år, går det bra för..hon hade dock missuppfattat kostschemat lite de första dagarna här och har ätit för mycket...men nu är hon återigen på banan.

Kollega J, en man på ca 30-35 år, har redan skrotat idén om att äta enligt kostschemat. Hans svaghet heter mackor och det passar inte alls honom att äta så regelbundet som var 3 timme, enligt honom då.

Kollega K, en ung tjej i den bästaste åldern 25 år, går det också bra för. Hon följer kost- och träningsschemat till punkt och pricka och är just nu fylld av träningsvärk från topp till tå. Hehe..så kan det vara.

Själv som sagt...så har jag träningsvärk i magen, känner mig ständigt mätt och är i övrigt helt okej. Jag följer kost- och träningsprogram än så länge till punkt och pricka. Ska åka till AMSTERDAM nästa vecka, då blir det däremot lite annat..men ska ändå försöka hålla mig till planen, så att säga! Är lite orolig att jag ska gå upp i vikt av allt detta ätande. Känns som om jag inte gör annat just nu...men det kanske blir bättre.

HUR äter ni? När ni är hungriga? Var tredje timme? Hur ofta? Vad styr?


Kommentarer:
#1: Lena

jag äter var tredje timme (eller var 2,5-3,5:e) men det beror ju på att jag är opererad. äter inte så mycket varje gång. klarar inte av att gå längre än så utan mat :) man vänjer sig.

2012-04-04 @ 07:04:25

Härligt att det går så bra! Jag har ätit var tredje timme i över ett år nu och jag trivs bra med det :) Man äter lite åt gången och känner sig mätt. Det är jättebra!

2012-04-04 @ 08:01:32
#3: Sussie

Kul läsning att höra hur olika vi alla är och hur det går för var och en. Bra citat också för övrigt!



Tack för att jag vunnit! Ska maila dig min address.



Ha en jättebra dag!

Kram och peppn Sussie

2012-04-04 @ 12:18:33
#4: Joline

Jag försöker att äta var tredje timme. Det känns som att jag blir på så fruktansvärt dåligt humör om jag inte äter regelbundet :/

2012-04-04 @ 21:40:36

Åh heja ZtorZillen! Du klarar det! Jag vet!!



Jag äter var 3:e timme ibland oftare (under högsäsong med cyklingen) har gjort så i nu i 3-4 år. Och jag mår gudomligt, är mycket bättre med min magkatarr, har ett jämnt och bra blodsocker och har aldrig ett behov av att småäta.



så tummen upp för det! Bästa metoden om man vill ha ett sunt liv, hålla eller gå ner i vikt!



ps/ du frågade var jag bodde i ett inlägg. Staden är Örebro min vän :)

2012-04-05 @ 17:31:09

Och vad är det som styr? När jag började var det idrotten, idag är det helheten. med det menar jag att jag skulle fortsätta äta så som jag gör idag, även om jag skulle sluta idrotta. För jag vet vad det ger mig i kropp & själ <3

2012-04-05 @ 17:32:41
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: