ZtorZillen

2011-11-28
21:01:08

Veckomål
Nya mål:
1. Meditera (minst 3 ggr)
2. Räkna kalorier (skriva upp allt jag äter)
3. Unna mig något jag tycker om (ej matrelaterat)
4. Jogga 3 min i sträck (minst 3 ggr)
5. Unna mig själv olika "peppningar" varje dag (typ: BL, viktminskningsstorys osv)
6. Träna styrketräning (minst 1 pass)
7. Fokusera på välmående (jag ska bli bra, känna glädje i mitt jobb och undvika sjukskrivning för utbrändhet)

Kommentar:
Förra veckan började jag att räkna kalorier. Enligt matdagboken.se så ska jag få i mig 2372 Kcal varje dag för att behålla min vikt. Wow. Tycker det låter som jättemycket..men okej...Sedan har jag bestämt mig för att ligga på minus 550 Kcal, iom att jag då har för avsikt att minska i omfång. Vi får se hur det går. Jag gör ett försök, hittills fungerar det bra och jag blev mycket förvånad i förra veckan när jag såg hur LITE (hör och häpna) kalorier som jag äter varje dag. (Gjorde två dagars test, för att se hur en "normal" dag såg ut) Nu testar jag detta i alla fall!

Jag har kommit till insikt. Jag kan inte göra mer än mitt bästa. Så det så. Nu gäller det att jag fortsätter tänka så, så att jag inte blir utbränd. Fokus på det mentala och på fysiskt välmående. Nu är det pepp-vecka. Denna vecka ska jag varje dag hitta på något pepp. Antingen så är det att läsa inspirerande bloggar eller att kolla på inspirerande program, träna inspirerande pass..eller bara bli pepp! Nu är det PEPP-VECKA som gäller! PEEEEEEPPPP!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Gamla:
1. 100 situps & 100 armhävningar
2. Prova på något nytt
3. minst 2 yoga-pass
4. minst 3 promenader
5. meditation vid minst 3 tillfällen
6. skriv en lista på saker jag älskar att göra
7. gör minst 2 av sakerna på ovanstående lista

Kommentar:
Ja, jo. Det kanske inte gick superbäst. Men det va bra i alla fall! Nu ser vi framåt, glömmer det som varit och försöker vara i nuet!

Kommentarer:
#1: Anna

Heja heja heja! Jag tror på dig! :-)

2011-11-28 @ 21:34:18
#2: emsut.



Äter man för lite går man inte ner i vikt heller säger "dom som vet". Nu ska jag dricka kaffe och äta frukost och fortsätta heja på dig! :)

2011-11-29 @ 07:49:03
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: