ZtorZillen

2011-08-01
08:28:55

Tappad kontroll
Fasen!!!!

Varför jag inte har bloggat i helgen?
Tja...du..bra fråga.

Delvis för att jag ”tappade kontrollen”. Inte i form av hetsätning. Det var ingen hetsätning, men det kunde på något vis lika gärna ha varit så illa.

Jag har –återigen- upptäckt hur viktigt det är för mig med kontroll, när det gäller vad jag stoppar i munnen. I helgen har det blivit både mjukglass och 2 kanelbullar. Visst, det kanske inte låter mycket för världen. Men ändock.

Jag tycker inte om att ”förlora” kontrollen. Att äta något jag inte planerat. Jag behöver planera. I helgen har jag också gjort ett försök till att plocka svamp, ingen tur där inte. Å andra sidan så gav vi upp ganska snart och åkte till IKEA istället för att inhandla valpprylar, dock hade IKEA slutat att ha djursaker..så det blev till att shoppa på andra ställen i stället. Men nu är i alla fall allt redo för valpen.

Idag är en ny dag. Och helgen läggs åt sidan, jag ska inte vara för hård mot mig själv. Det är ingen idé att gråta över spilld mjölk, så att säga. Ingen idé alls. Nu tar vi nya tag. Idag är dagen då jag vågar! Idag har jag för första gången på mig kjol. Nyinköpt. En grön/brun, lång…till det en nyinköpt grön tshirt…hm..nu ska jag försöka vara glad. Se fram emot dagen! Nya utmaningar, nya tag! Jag ska vara stolt över att vågen visade minus förra veckan och satsa på ett lika bra resultat denna vecka! HEJJA!


Kommentarer:
#1: Sandra

Jag hejar på dig!

2011-08-01 @ 08:42:31
#2: Anna

Jag är som du, planering för annars så blir det galet.

Det kommer bli en bra dag/ vecka. Se framåt och inte bakåt.

Heja och kram

2011-08-01 @ 10:04:46
#3: emsut.



Låter som fina kläder! Jag älskar grönt! :)

2011-08-01 @ 21:49:29
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: